ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan Yıldırım, KADOSAN Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Tarih : 13 Haziran 2019
Başkan Yıldırım, KADOSAN Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, KADOSAN Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltı programında buluştu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, KADOSAN Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltı programında buluştu.

İşsizliğin azaltılması için istihdam yaratmanın ekonomik ve sosyal kalkınmanın vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirten Başkan Yıldırım, KADOSAN Yönetim Kurulu Üyeleri ile kahvaltı programında bir araya gelerek, istihdam konusunda fikir alışverişinde bulundu. Programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; KADOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Boyacı, KADOSAN Yönetim Kurulu Üyeleri ve davetliler katıldı.

Programda yaptığı konuşmada Başkan İsmet Yıldırım, “Yapmayı planladığımız ve hayata geçirmek istediğimiz projeler sadece kentsel dönüşüm, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında değil, yeni istihdam alanları ve yeni üretim sahaları oluşturmayı da planlıyoruz. Bu noktada Ümraniye’yi siz önemli sanayicilerimizle yapacağımız ortak çalışmalar ile daha fazla istihdam sloganıyla ülkemizin katma değerine destek sağlayacak bir ilçe haline getireceğiz” diyerek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTO GALERİ