BAŞKAN YILDIRIM GENÇLERLE KARTOPU OYNADI

Tarih : 25 Ocak 2022
BAŞKAN YILDIRIM GENÇLERLE KARTOPU OYNADIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Twitter’den söz verdiği gençlerle belediye binası önündeki meydanda buluşarak kartopu oynadı. Başkan ve gençlerin kartopu savaşı ise renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul’da başlayan ve etkili olan kar yağışı sonrası Ümraniyeli gençler, belediye binası önündeki meydanda sosyal medya hesaplarından bir video paylaşarak, Başkan İsmet Yıldırım’ı kartopu oynamaya davet ettiler. Gençlerin isteğini kırmayan Başkan Yıldırım ise, kendisini davet eden gençlerle bir araya gelerek horon oynadı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada kartopu da oynayan Başkan Yıldırım'ın o anları renkli dakikalara sahne oldu. Ümraniye Belediyesi ekipleri kartopu savaşı sonrasında ise gençlere salep ikram etti. Öte yandan Başkan Yıldırım, etkinlik sonrası ateş çemberi etrafında gençlerle sohbet etti.