ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİNE KATILDI

Tarih : 07 Haziran 2024
BAŞKAN YILDIRIM ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİNE KATILDIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen 6. Etnospor Kültür Festivali’nin açılışına katılarak belediye tarafından açılan standı gezdi.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın başkanlığında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda açılan festival 4 gün sürecek. Açılışta dünyaya barış mesajı vermek istediklerini söyleyen Bilal Erdoğan daha sonra etkinlikleri izledi.

Festivalde Ümraniye Belediyesi Stant Açtı

Ümraniye Belediyesi tarafından açılan stantta geleneksel el sanatlarının hayat bulduğu kültürel eserler sergilendi. Geleneksel tahta baskı, yemeni, sepet yapımı, ahşap oyma, deri çanta yapımı, minyatür tezhip ve iğne oyası gibi ürünleri inceleyen vatandaşlar sergiye yoğun ilgi gösterdi. Başkan İsmet Yıldırım vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, Karabağ Atları ile yapılan gösteriyi izledi.

Etnospor Kültür Festivali'ne 30 ülkeden katılım sağlanıyor. 4 gün sürecek festivalde, geleneksel sporlar ve oyunlar, geleneksel sanatlar, gastronomi, sahne sanatları gibi birçok başlıkta etkinlikler düzenlenecek.

FOTO GALERİ