ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN YILDIRIM ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTI

Tarih : 14 Haziran 2024
BAŞKAN YILDIRIM ÇOCUKLARIN KARNE HEYECANINI PAYLAŞTIBaşkan İsmet Yıldırım, Can Gür İlkokulu’nda sınıfları gezerek, öğrencilere karnelerini verdi. Çocukların karne heyecanını paylaşan Yıldırım, iyi tatiller dileyerek, “Bol bol kitap okuyun” dedi.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sona ermesiyle beraber tüm Türkiye’de olduğu gibi, Ümraniye’deki ilk ve orta dereceli okullarda da karne heyecanı vardı. Yoğun ve uzun bir yılı geride bırakan öğrenciler, karne ve başarı belgelerini alarak, bir üst sınıfa yükselmenin sevincini yaşadı. Başkan İsmet Yıldırım da, Can Gür İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım programında sınıfları dolaşarak, öğrencilere iyi tatiller diledi. Öğrencilerle velilerin heyecan ve sevincine ortak olan Başkan Yıldırım, ilgiyle karşılandı. Yıldırım, Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen’le birlikte öğrencilere karne dağıttı.

Minik Ellerden Koro Gösterisi

Başkan İsmet Yıldırım’ı okulun girişinde öğrenciler ukulele gösterisiyle karşıladı. Başkan Yıldırım’da karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Öğrencileri karne gününde yalnız bırakmayan Başkan Yıldırım yaptığı konuşmasında, “Sevgili çocuklar, yorucu bir yılı geride bıraktınız. Önünüzde uzun bir tatil dönemi var. Tatilinizi verimli bir şekilde geçirmeye gayret edin. Bol bol kitap okuyun. Hepinizi tebrik ediyor, gözlerinizden öpüyorum. İyi tatiller diliyorum” dedi.

FOTO GALERİ