BAŞKAN PERSONELİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Tarih : 31 Mayıs 2022
BAŞKAN PERSONELİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADIBaşkan İsmet Yıldırım, nisan ve mayıs ayında dünyaya gelen belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek, doğum günlerini kutladı. Yıldırım, personele sağlık ve mutluluk diledi.

Ümraniye Belediyesi çalışanların aidiyet duygusunu geliştirmek, motivasyonunu yükseltmek ve belediye ve personel arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla doğum günü programları düzenlemeye devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım bu kapsamda nisan ve mayısta doğan personelle bir araya gelerek, mutluluklarına ortak oldu.

Çiğdem Restoran’da düzenlenen programa katılan Başkan Yıldırım, personelle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her ay doğum günlerini kutlamak için arkadaşlarımızla bir araya gelip pasta kesiyoruz. Sosyal etkinlikler olmazsa iş hayatı güzel olmaz. Bu vesileyle nisan ve mayıs ayında dünyaya gelen iş arkadaşlarımın doğum gününü kutluyor, mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından pasta kesilerek, personele ikram edildi.