ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, İFTARDA POLİS TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 11 Nisan 2022
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, İFTARDA POLİS TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, "10 Nisan Polis Haftası" dolayısıyla Çakmak Polis Merkez Amirliği’nde polis memurları ile iftar sofrasında bir araya geldiler.

 

Türk Polis Teşkilatının 177. yıl dönümü münasebetiyle Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve İlçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, Çakmak Polis Merkez Amirliği’nde teşkilat mensupları ile birlikte iftarda bir araya geldiler.

İftar programında polis memurları ile sohbet gerçekleştiren Başkan İsmet Yıldırım, " Polis Teşkilatımız 177 yıldır ülkemizde huzur ve güvenin tesisi anlamında önemli çalışmalar yapmış, yapmaya da devam ediyor. Siz değerli polis teşkilatı kıymetli arkadaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Allah hepinize kolaylıklar versin, kazadan beladan korusun.” Dedi.

İftar sonrası polis memurlarına başarı belgesi ve hediye taktim eden Başkan İsmet Yıldırım ve ilçe Kaymakamı Cengiz Ünsal, teşkilat mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

FOTO GALERİ