ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Başkan İsmet Yıldırım Haftaya Öğrencilerle Bir Araya Gelerek Başladı

Tarih : 22 Nisan 2019
 Başkan İsmet Yıldırım Haftaya Öğrencilerle Bir Araya Gelerek BaşladıÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, haftanın ilk gününde Erkut Soyak Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak töreninde öğrencilerle buluştu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, haftanın ilk gününde Erkut Soyak Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak töreninde öğrencilerle buluştu.

Çocukların ve gençlerin isteklerine önem veren ve onların kendilerini geliştirmeleri için her türlü desteği vermeye hazır olan Başkan Yıldırım, haftanın ilk gününde Erkut Soyak Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen bayrak törenine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Törene Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Öğrencilerle buluşan İsmet Yıldırım, bilim ve teknoloji çağında olduğumuzu belirterek; matematik ve fizik derslerinin önemli olduğunu, sosyal medyaya vakit ayırmak yerine okumaya ve öğrenmeye vakit ayırmak gerektiğini söyledi. Yıldırım, “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Bizler de sizler için elimizden ne geliyorsa yapmakla mükellefiz” diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Ardından Başkan İsmet Yıldırım ve beraberindekiler, bir sınıfı ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

FOTO GALERİ