BAŞKAN İSMET YILDIRIM GENÇLERLE PİLAV GÜNÜ BULUŞMASI YAPTI

Tarih : 29 Ocak 2022
BAŞKAN İSMET YILDIRIM GENÇLERLE PİLAV GÜNÜ BULUŞMASI YAPTIÜmraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım “Gençlik Buluşması” kapsamında Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde Üniversite Hazırlık Kursu öğrencileriyle bir araya gelerek pilav günü buluşması yaptı. Başkan Yıldırım’ın kendi elleriyle gençlere pilav ikram etmesi ise renkli görüntülere sahne oldu.

Gençlere ve öğrencilere her alanda önem veren ve destek olan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Gençlik Buluşması” kapsamında Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde Üniversite Hazırlık Kursu öğrencileriyle bir araya gelerek pilav günü buluşması yaptı. Bilgi dolu sohbetin yapıldığı buluşmada Başkan İsmet Yıldırım gençlere bilgi ve tecrübelerini aktardı. Soru ve cevap şeklinde devam eden programın ardından Başkan Yıldırım kendi elleriyle gençlere pilav ayran ikram etti.