Başkan İsmet Yıldırım Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı Ağırladı

Tarih : 19 Nisan 2019
Başkan İsmet Yıldırım Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı'yı Ağırladı Ümraniye Belediyesinin kardeş şehri olan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ümraniyelilerin teveccühüyle Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ümraniye Belediyesinin kardeş şehri olan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ümraniyelilerin teveccühüyle Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Hasan Avcı, Başkan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Yıldırım ise, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti. Ardından Başkan Yıldırım, konuklarına Meslek Edindirme Kursu Kursiyerlerinin el emeği, göz nuru eserlerinden oluşan Milli ve Yerli Yıl Sonu Sergisi’ni gezdirdi.