ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN FATİH SULTAN MEHMET MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 15 Haziran 2022
BAŞKAN FATİH SULTAN MEHMET MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ Başkan İsmet Yıldırım, "Başkanla 5 Çayı" buluşması kapsamında Fatih Sultan Mehmet mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Program, mahallelinin ilgisiyle karşılandı.

“Başkanla 5 Çayı” buluşmaları her hafta farklı mahallerde devam ediyor. Başkan İsmet Yıldırım’ın katıldığı bu programlar vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Başkan Yıldırım bu kez 20.si düzenlenen buluşmada, Fatih Sultan Mehmet mahalle sakinleriyle Poligon Parkı’nda bir araya geldi.

Başkan Yıldırım programda vatandaşların; sokak hayvanları, geri dönüşüm, temizlik, okul, park ve istihdam gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirmede bulundu. Belediye yöneticileri de Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

Ümraniye ile Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu programlar aracılığıyla siz değerli komşularımızla bir araya gelerek, güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmaların hepimiz için çok faydalı oluğu kanaatindeyim. Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

FOTO GALERİ