ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN 5 ÇAYINI İNKILAP MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇTİ

Tarih : 24 Haziran 2022
BAŞKAN 5 ÇAYINI İNKILAP MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇTİ Başkan İsmet Yıldırım, "Başkanla 5 Çayı" buluşması kapsamında İnkılap mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşlar programa büyük ilgi gösterdi.

“Başkanla 5 Çayı” buluşmaları bu kez de İnkılap Mahallesi’nde yer alan Dere Parkı’nda gerçekleşti. Alanı dolduran vatandaşların geri dönüşüm, temizlik, istihdam, sokak hayvanları, park ve okul gibi talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, ilgili birimlere yönlendirmede bulunarak, gereğinin yapılması talimatını verdi.  Belediye yöneticileri de Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

Başkan Yıldırım, programda Ümraniye Belediyesi olarak ilçe genelinde ve İnkılap Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu tür buluşmaların faydalı olduğunun altını çizen Yıldırım, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

FOTO GALERİ