ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAŞKAN 5 ÇAYINI ESENKENT MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇTİ

Tarih : 06 Temmuz 2022
BAŞKAN 5 ÇAYINI ESENKENT MAHALLE SAKİNLERİYLE İÇTİ"Başkanla 5 Çayı" buluşmasının bu haftaki ilk durağı Esenkent Mahallesi oldu. Başkan Yıldırım, Sebil Parkı’nda düzenlenen programda vatandaşların sorularını yanıtladı.

“Başkanla 5 Çayı” buluşması bu kez de Esenkent Mahallesi’nde düzenlendi. Sebil Parkı’nda gerçekleşen programda mahallelinin sokak hayvanları, geri dönüşüm, temizlik, istihdam, park ve okul gibi talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, ilgili birimlere yönlendirme yaparak, gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.  Belediye yöneticileri de başkanın talimatları doğrultusunda parkta vatandaşlarla görüşerek, hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli işlemleri başlattı.

Başkan Yıldırım, buluşmada vatandaşlara belediyenin ilçe genelinde ve Esenkent Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, misafirperverliklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da yine unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

FOTO GALERİ