ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BARIŞ PARKI’NDA 5 ÇAYI BULUŞMASI

Tarih : 19 Ekim 2021
BARIŞ PARKI'NDA 5 ÇAYI BULUŞMASIHer hafta farklı mahallede düzenlenen “Başkan’la 5 Çayı” buluşmasında Başkan İsmet Yıldırım, bu kez Namık Kemal Mahalle Sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyerek cevap veren Başkan Yıldırım, mahalleyle ilgili yapılan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında bilgi de verdi.

 “Başkan’la 5 Çayı” buluşmaları sürüyor. Bu haftaki programa da katılım oldukça yoğun oldu. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, bu kez de Namık Kemal Mahallesi’nde bulunan Barış Parkı’ndaydı. Başkan Yıldırım, tek tek söz alan vatandaşların; futbol sahası, çöp konteynırı, kaldırım gibi talep ve önerilerini not alarak, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere yönlendirdi. 

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Biz her türlü belediye hizmetleri için 7/24 çalışıyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak tüm komşularımızla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Çünkü sizlerle birebir iletişimde olmayı çok önemsiyoruz. Talep ve önerileriniz bizim için önemli. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi. 

Programa katılan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulunuldu. Çocuklar için de ikramlar yapılarak, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

FOTO GALERİ