ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BARBAROS HAYRETTİN PARKI’NDA BEŞ ÇAYI BULUŞMASI

Tarih : 11 Kasım 2021
BARBAROS HAYRETTİN PARKI'NDA BEŞ ÇAYI BULUŞMASIÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Başkan’la 5 Çayı” buluşmalarının bugünkü adresi Aşağı Dudullu Mahallesi’nde bulunan Barbaros Hayrettin Parkı oldu.

 “Başkan’la 5 Çayı” buluşmaları sürüyor. Bu programlar sayesinde vatandaşlarla yakın temas halinde olan Başkan Yıldırım, mahallelinin talep ve önerilerini dinleyerek, program sonunda yanıtlıyor. Bu hafta da Başkan Yıldırım, Aşağı Dudullu Mahallesi’nde bulunan Barbaros Hayrettin Parkı’nda söz alan vatandaşların; istihdam, hız kesici, imar, halk ekmek yardımı ve sokak hayvanları gibi talep ve önerilerini not alarak ilgili birimlere yönlendirdi. İlgili birim yöneticileri de tek tek vatandaşları dinleyerek, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaları başlattı.

Vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan İsmet Yıldırım, “Ümraniye’ye ve Aşağı Dudullu mahallemize yaptığımız hizmetler ortadadır. Her işimizi büyük bir özenle yapıyoruz” dedi. Sosyal yardım konusunda da her zaman muhtaç vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Başkan Yıldırım, “İlçemizdeki 7 bin ihtiyaç sahibi ailemize bakıyoruz. Etrafınızda yardıma muhtaç gördüğünüz kişileri lütfen bize yönlendirin. Biz elimizden geleni yaparız” dedi. “Osman Gazi Korusunu da tamamladığımızda Dudullu çok daha güzel bir yer olacak” diyen Başkan Yıldırım, "Mahallenizde bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Söz alan Hülya Avşar, “Çocuklarımızı, sınavlara hazırlayan bir çok kurslarınız var. Eğitim alanında yaptığınız bu hizmetler çok güzel. Ben de bu kurs hizmetinizden istifade etmek istiyorum. Ayrıca mahallemize geldiğiniz içinde çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Programa katılan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulunulurken, çocuklar için de ikramlar eşliğinde çeşitli etkinlikler yapıldı.

FOTO GALERİ