ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BALKANLARDA TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ

Tarih : 27 Haziran 2024
BALKANLARDA TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİÜmraniye Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Sema Nur Yüksel, Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası 36 kg kategorisinde Balkan Şampiyonu olarak Türk bayrağını göndere çektirdi ve İstiklal Marşı’mızı okuttu. Kerem Çebi de yine aynı müsabakalarda 38 kg, Büşra Birleşik ise 44 kg kategorilerinde üçüncülük elde etti.

Ümraniye Belediyesi Spor Kulübü son olarak, 15-16 Haziran tarihleri arasında Romanya’nın Kaloşvar kentinde düzenlenen Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti. Kulüp sporcularından Sema Nur Yüksel 36 kg’da Balkan Şampiyonu olarak, Türk bayrağını göndere çektirdi ve İstiklal Marşı’mızı okuttu. Yine kulüp sporcularından olan Kerem Çebi 38 kg’da, Büşra Birleşik ise 44 kg’da üçüncülük elde etti. Sporcuların şimdiki hedefi ise Temmuz’da düzenlenecek olan Yıldız Avrupa Kupası’nda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.

Şampiyonlardan Başkan Yıldırım’a teşekkür

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret eden şampiyonlar, spora ve sporcuya büyük katkı sağladığı için kendisine teşekkür ederek, iyi çalışmalar diledi. Başkan Yıldırım ise, “Kulübümüz, ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarının altına imza atıyor. Sporcularımıza gerek tesis noktasında, gerekse malzeme noktasında her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu yatırımların meyvelerini sporcularımızın başarılarıyla topluyoruz. Kulübümüz sporcularından Sema Nur Yüksel bizlere büyük gurur yaşattı. Tüm sporcularımızı, göğsümüzü kabartan başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük zaferlere imza atacaklar. Başarıları daim olsun” şeklinde konuştu.

FOTO GALERİ