ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BALKAN ŞAMPİYONASINDA ÜMRANİYE FARKI

Tarih : 28 Eylül 2022
BALKAN ŞAMPİYONASINDA ÜMRANİYE FARKI24-25 Eylül tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenen Judo Minikler Balkan Şampiyonasında Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Semanur Yüksel Balkan Şampiyonu oldu.

 

Balkan Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Balkan Judo Şampiyonası, 24-25 Eylül tarihlerinde Bosna Hersek'in Pale şehrinde yapıldı. Şampiyonada ülkemizi temsil eden Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Semanur Yüksel, ilk müsabakada Karadağ’lı rakibini, çeyrek finalde Yunan’lı rakibini, yarı finalde, Romen’li rakibini, finalde ise Bulgar rakibini yenerek Balkan şampiyonu oldu. Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Kerem Gür ise ilk tur Bosna Hersek’li rakibini yenerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrekte Karadağlı rakibine mağlup olan sporcumuz Repesaj müsabakasında Makedon rakibini yenerek bronz madalya müsabakasına çıktı ve Yunan sporcuyu yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Bosna Hersek'in Pale şehrinde düzenlenen Judo Minikler Balkan Şampiyonasında önemli dereceler alan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Semanur Yüksel ve Kerem Gür’ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Yıldırım, Sporcuların ailelerini ve onları yetiştiren kulüp antrenörlerini de tebrik etti.

 

FOTO GALERİ