ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK’TAN GENÇLERE MÜJDE: “ÜMRANİYE’MİZİN DÖRT BİR YANINI SPORLA DONATACAĞIZ”

Tarih : 01 Mart 2024
BAKAN OSMAN AŞKIN BAK'TAN GENÇLERE MÜJDE: “ÜMRANİYE'MİZİN DÖRT BİR YANINI SPORLA DONATACAĞIZ”Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bayrak törenine katıldı.

Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen bayrak törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım‘ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya katıldı.

Her hafta pazartesi ve cuma günleri bayrak törenine katıldığını söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan Yıldırım, “İnşallah Ümraniye’mizde hem sporda hem de eğitimde iyi bir yerdeyiz. Ama çok daha iyi yerlere de geleceğiz. Sayın Bakanımız, bize çok iyi imkanlar sunuyor. Yüzme havuzları ve tesisler gibi. Desteklerinden dolayı Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin ikinci büyük yüzme havuzunu Çakmak Mahallesi’nde yapacağız. Türkiye ve İstanbul’da olmayan, Ümraniye’de bir ilk olacak Spor Köyü ve Çocuk Köyü projesini de yine birlikte yapacağız” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Gençler sizlerde müthiş bir enerji var. Sizler, bizim geleceğimizsiniz. Bu ülkenin gelişmesinde ve büyümesinde sizlerin çok büyük katkısı olacak. En önemlisi de bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkacaksınız. Bu coğrafyada güçlü bireyler olarak, topluma yön vereceksiniz. Yüzme havuzlarıyla, spor köyüyle birlikte Ümraniye’mizin dört bir yanını sporla donatacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Osman Aşkın Bak’a, öğrenciler tarafından Ebru sanatıyla yapılan tablo hediye edildi. Bakan Osman Aşkın Bak ve Başkan Yıldırım, Kasım’da düzenlenen Türkiye Balkan Karate Şampiyonası’nda birinci olan İrem Naz Dibi’ye hediyesini de takdim etti.

FOTO GALERİ