Akademi Sanat’ın Bu Haftaki Konuğu Oyuncu ve Karikatürist Hasan Kaçan Oldu

Tarih : 17 Nisan 2019
 Akademi Sanat'ın Bu Haftaki Konuğu Oyuncu ve Karikatürist Hasan Kaçan Oldu Ümraniye Belediyesinin sanatseverlere yönelik düzenlediği Akademi Sanat programına bu hafta Oyuncu ve Karikatürist Hasan Kaçan konuk oldu.

Akademi ve sanat camiası ile vatandaşlar arasında köprü kuran Ümraniye Belediyesi, Akademi Sanat programıyla sanatseverlere müzikten fotoğrafa, ebrudan mimariye, karikatürden musıkîye kadar istedikleri alanda uzmanlar eşliğinde eğitim vermeye devam ediyor. Eğitimlerin 6. haftasında Oyuncu ve Karikatürist Hasan Kaçan ağırlandı. Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programda “Karikatür” konusu ele alındı.