ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

AKADEMİ GENÇ SÖYLEŞİLERİ’NDE ÇANAKKALE VE BAŞARI KONUŞULDU

Tarih : 16 Mart 2022
AKADEMİ GENÇ SÖYLEŞİLERİ'NDE ÇANAKKALE VE BAŞARI KONUŞULDUVehbi Vakkasoğlu, Akademi Genç Söyleşileri programları kapsamında Ümraniyeli gençlerle bir araya geldi. Gençler, Yılmaz’ın aktardığı bilgileri ilgiyle dinledi.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri mart ayında da ilgiyle takip ediliyor. Söyleşilerden panellere, seminerlerden konferanslara,  konserlerden tiyatro oyunlarına kadar birçok etkinlik, her yaştan Ümraniyeli sanatseverin beğenisine sunuluyor. Ümraniye Belediyesi özellikle gençlerin kültürel, sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Akademi Genç Sohbetleri’ni düzenliyor. Alanında uzman olan önemli isimler gençlerle bir araya gelerek tecrübelerini aktarıyor. Bu kapsamında Eğitimci-Yazar Vehbi Vakkasoğlu gençlerle bir araya gelerek, “Başarıya Giden Yol Çanakkale’den Geçer” adlı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Vehbi Vakkasoğlu, Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen programda Çanakkale Zaferi’nin öneminden bahsederek, başarıya giden yolun “ümitsizlik yok” ilkesinden geçtiğinin altını çizdi. Vakkasoğlu, kendi çocukluk ve gençlik döneminden örnekler de aktararak, ailelerin çocuklarını büyük fedakârlıklarla büyüttüklerini belirtti. Vakkasoğlu son olarak, başarılı olmanın altında tevazu ve planlı bir yaşamın olduğunu vurgulayarak söyleşiye son verdi.

FOTO GALERİ