ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

AKADEMİ GENÇ KÜLTÜR SANAT BULUŞMALARI SÜRÜYOR

Tarih : 24 Şubat 2022
AKADEMİ GENÇ KÜLTÜR SANAT BULUŞMALARI SÜRÜYORSosyolog-Yazar Erol Erdoğan, Akademi Genç Kültür Sanat Buluşmaları’nda öğrencilerle bir araya gelerek, hayata ve sınavlara hazırlanmaya ilişkin anekdotlar paylaştı.

Ümraniye Belediyesi her yaş grubuna hitap eden geniş bir kültür-sanat ajandasını sanatseverlerle paylaşmaya devam ediyor. Farklı kategorilerde yer alan onlarca program ve konuk sanatseverlerin ilgisiyle karşılanıyor. Ümraniye Belediyesi hazırladığı kültür programları arasında gençlere özel bir ayırarak, alanında uzman olan önemli isimlerle Ümraniyeli öğrencileri bir araya getiriyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile müşterek olarak düzenlenen Akademi Genç Kültür Sanat Buluşmaları, öğrencilerinin yoğun ders programları arasında mola verip, sosyalleşmelerine olanak sağlıyor. Her ayın farklı zamanlarında değişik okullarda düzenlenen programlar, öğrencilere değişik bakış açıları kazandırıyor.

Erol Erdoğan, Akademi Genç Kültür Sanat Buluşmaları kapsamında Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek, “Hayata ve Üniversiteye Hazırlanmak” adında bir konferans verdi. Erdoğan, öğrencilere örnekler üzerinden hayata ve üniversiteye nasıl hazırlanmaları gerektiğiyle ilgili bilgiler aktardı. Öğrenciler konferansı ilgiyle dinledi.

FOTO GALERİ