AK Parti İstanbul Milletvekillerinden Başkan Yıldırım’a Ziyaret

Tarih : 18 Nisan 2019
AK Parti İstanbul Milletvekillerinden Başkan Yıldırım'a ZiyaretAK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi İffet Polat ile AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniyelilerin teveccühüyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi İffet Polat ile AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniyelilerin teveccühüyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette AK Parti İstanbul Milletvekilleri, Başkan İsmet Yıldırım’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Yıldırım ise, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.