ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

AFET VE ÇEVRE KORUMA EĞİTİMİ ALAN SİTE GÖREVLİLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Tarih : 10 Şubat 2022
AFET VE ÇEVRE KORUMA EĞİTİMİ ALAN SİTE GÖREVLİLERİNE SERTİFİKALARI VERİLDİÜmraniye Belediyesi, yakın zamanda başlattığı ilçede bulunan site çalışanlarına yönelik Afet ve Çevre Koruma Eğitimi süreçlerini bitirenlere sertifikalarını verdi.

 

Ümraniye Belediyesi koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün katkıları ile Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Amirliği'nin uzman personelleri tarafından, site çalışanlarına ‘Yangınla Mücadele Eğitimi’ verildi. Düzenlenen Yangınla Mücadele Sertifika Eğitimi programına, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, Site Yöneticileri, Çalışanları ve Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma ekibi katıldı.

Ümraniye Belediyesi, farklı alanlardaki eğitim, farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında site yönetimleriyle de yakın temasta olan Ümraniye Belediyesi, siteler içerisinde görev yapan personelleri de bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak için kurslar düzenlemeye devam ediyor. Eğitimler uzman isimler tarafından görsel materyallerle desteklenerek vatandaşlara aktarılıyor. Gerçekleştirilen programlar doğrultusunda afet bilincinden salgın dönemindeki hijyen önlemlerine, bahçe bakımından yangınla mücadele eğitimine kadar içeren bilgilerden geri dönüşümün yararlarına kadar çok sayıda alanda eğitimler verildi. Bu kapsamda ‘Yangınla Mücadele Eğitimi’ gören site çalışanlarına sertifikalarını Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım takdim etti.

Ümraniye Belediyesi ilçede bulunan tüm sitelere bu gibi eğitimleri vererek olası bir acil durumda çalışanların bilinçlenmelerini sağlıyor.

 

FOTO GALERİ