ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YÜZME HAVUZLARI ÇOCUKLARIN AYAĞINA GELDİ

Tarih : 27 Temmuz 2021
YÜZME HAVUZLARI ÇOCUKLARIN AYAĞINA GELDİ Ümraniye Belediyesi’nin her yıl yaz tatilinde çocuklar için okulların bahçesine kurduğu yüzme havuzları bugün faaliyete başladı. Ücretsiz düzenlenen kurslarda, binlerce öğrenci yüzme havuzlarından yararlanabilecek.

Çocukların sağlıklı büyümeleri ve spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını hedefleyen Ümraniye Belediyesi, “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganıyla çocuklar için okul bahçelerinde yüzme havuzu kurarak, öğrencilere ücretsiz yüzme öğretiyor. Bu yıl yedincisi düzenlenen yüzme kurslarında çocuklar,  profesyonel yüzme hocaları eşliğinde hem yüzme öğrenecek hem de yaz tatilinin tadını çıkaracak.

Çocuklar Unutamayacakları Bir Yaz Geçirecek

Yaz boyunca devam edecek yüzme kurslarından kızlarda 6-12 yaş grubu, erkeklerde ise 7-14 yaş grubu çocuklar yararlanabilecek. Çocuklar, profesyonel yüzme hocaları eşliğinde, her türlü filtrasyon ekipmanlarının yer aldığı ve ph-klorlamanın düzenli olarak yapıldığı modern yüzme havuzlarında pandemi kurallarına dikkat edilerek haftada iki gün yüzme kursu eğitimi alacak. Erkek çocuklar; pazartesi-çarşamba ya da perşembe-cumartesi eğitim alacakken, kız çocukları da; salı ve cuma günleri eğitime katılabilecekler.

Portatif Havuz Kurulan Okullar

 

Teletaş İlkokulu                                 

 

Esenkent Mah., Kurtuluş Cd No:6, Ümraniye/İstanbul

 

Selçuk Ecza 50. Yıl Ortaokulu

 Yukarı Dudullu Mahallesi, Sanatkarlar Cd. No:31, Ümraniye/İstanbul

 

Vatandaşlar kayıt ve bilgi için 0216 443 56 00 (dahililer: 1751-1752) numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

FOTO GALERİ