Yunus Emre Okumaları Ümraniye’de Yapıldı

Tarih : 10 Ekim 2019
Yunus Emre Okumaları Ümraniye'de Yapıldıİlim ve sanat dünyasının önemli isimlerini Ümraniyelilerle buluşturmaya devam eden Ümraniye Belediyesi, bu kez de Yunus Emre Okumaları ile Araştırmacı Yazar Mustafa Tatcı’yı Ümraniyelilerle buluşturdu.

Araştırmacı Yazar Mustafa Tatcı Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde Yunus Emre Okumaları  üzerine bir konferans verdi. Klasik Türk Edebiyatı ve özellikle Türk Tasavvuf Edebiyatı alanında yaptığı çalışmalarla tanınan Tatcı’nın, Yunus Emre Okumaları programına sanatseverler büyük ilgi gösterdi.