ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YKS Tercih Noktası Öğrencilerin Hizmetinde

Tarih : 07 Ağustos 2020
YKS Tercih Noktası Öğrencilerin HizmetindeÜniversite adaylarına tercih aşamasında destek olmak amacıyla Ümraniye Belediyesi tarafından oluşturulan Üniversite(YKS) Tercih Noktası, öğrencilere hizmet vermeye başladı.

 

 

Üniversite adaylarına tercih aşamasında destek olmak amacıyla Ümraniye Belediyesi tarafından oluşturulan Üniversite(YKS) Tercih Noktası, öğrencilere hizmet vermeye başladı.

Üniversite adaylarının tercih heyecanı 6 Ağustos itibari ile başlarken, Ümraniye Belediyesi de öğrencilere tercih noktasında destek olmak için uzmanlar eşliğinde Üniversite (YKS) Tercih Noktası oluşturdu. Ümraniye Santral Meydanı’nda ve Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde öğrencilere hizmet vermeye başlayan YKS Tercih Noktası, öğrencilere danışmanlık hizmeti veriyor.

Pandemi öncesi normal derslerle, pandemi sonrasında ise online derslerle hazırlık sürecinde öğrencilerin yanında olan Ümraniye Belediyesi, üniversiteye girecek öğrencilere desteğini tercih sürecinde de devam ettiriyor. Uzman öğretmen ve rehberlik kadrosu ile öğrencilerin doğru ve sağlıklı tercihlerle hayallerindeki üniversitelere kavuşması için oluşturulan Üniversite(YKS) Tercih Noktası, son tercih günü olan 14 Ağustos’a kadar öğrencilere hizmet verecek.

Detaylı bilgi için iletişim: 444 9 822

 

FOTO GALERİ