Yetişkinler İçin Açılan Yazarlık Atölyesi Ders Başı Yaptı

Tarih : 17 Şubat 2020
Yetişkinler İçin Açılan Yazarlık Atölyesi Ders Başı YaptıÜmraniye Belediyesi Edebi Sanatlar Akademisi bünyesinde daha önce ortaokul öğrencileri için hayata geçirilen Yazarlık Atölyesi, yetişkinler için de açılarak ders başı yaptı.

Ümraniye Belediyesi tarafından bu eğitim-öğretim döneminde ilk kez ortaokul öğrencileri için Edebi Sanatlar Akademisi bünyesinde Yazarlık Atölyesi açılmıştı. Şimdi de yetişkinler için açılan Yazarlık Atölyesi ders başı yaptı. Eğitimci Güray Süngü önderliğinde ilk dersini gerçekleştiren Yazarlık Atölyesi’nde, derse katılanların heyecanı görülmeye değerdi.

Ümraniye Belediyesi Grup Toplantı Salonu’nda Cuma günleri 19.00-21.00 saatleri arasında yapılacak dersler, 10 hafta boyunca sürecek. Şiir, öykü, röportaj ve eleştiri yazıları gibi bir çok konunun işleneceği dersler, 17 Nisan’da sona erecek.