ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YENİ YAZAR VE ŞAİRLER GELİYOR

Tarih : 17 Eylül 2021
YENİ YAZAR VE ŞAİRLER GELİYORAkademi Ümraniye bünyesinde yer alan Edebi Sanatlar Kursları’nın 2021-2022 dönemi kayıtları başladı. Genç ve yetişkinlere, 4 branşta eğitim verilecek.

Ümraniye Belediyesi; sanatsal bakış açısı kazandırmak, eleştiri yapabilen üretken bireyler yetiştirmek ve çok boyutlu düşünme yeterliliğine katkı sağlamak amacıyla bu yıl da Edebi Sanatlar Kursları düzenliyor. Genç ve yetişkinlerin kabul edileceği kurslarda; yazarlık atölyesi, hikâye yazımı, şiiri yazımı ve medya okuryazarlığı dersleri yer alacak. Kurs kayıtları www.umraniye.bel.tr  adresinden online olarak başlatıldı.

Ekim ayının ilk haftasında Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi’nde başlayacak olan Edebi Sanatlar Kursları’nda, yazın alanında yeni sanatçılar yetişirken, medya okuryazarlığı branşında uzmanlaşan katılımcılar da, bu alanda daha sağlıklı analiz yapma yetisine sahip olacak.

Edebi Sanatlar Kursları’na kayıt yaptırmak isteyenler (216) 443 56 00 (Dâhili: 1724-1725) numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir.