ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Yeni Üniversitelilerden Anlamlı Ziyaret

Tarih : 16 Eylül 2020
Yeni Üniversitelilerden Anlamlı ZiyaretÜmraniye Belediyesi’nin düzenlediği Üniversite Hazırlık Kurslarına katılarak üniversiteyi kazanan öğrenciler bir araya gelerek Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Üniversite Hazırlık Kurslarına katılarak üniversiteyi kazanan öğrenciler bir araya gelerek Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ümraniye Belediyesi’nin 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde düzenlemiş olduğu Üniversite Hazırlık Kurslarına katılarak YKS sınavını kazanan öğrenciler, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, teşekkür ziyaretinde bulunan öğrencilerle Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi.

Üniversite sınavlarına katılarak başarı elde eden öğrencileri tebrik eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Belediyemizin düzenlediği kurslara geçen dönem 530 öğrencimiz katılırken bunlardan 255 öğrencimiz çeşitli üniversiteleri kazanma hakkı elde etti. Bu başarınızdan dolayı hepinizi gönülden kutluyorum. Başta sizlerin eğitimine katkıda bulunan öğretmenlerimize de çok çok teşekkür ediyorum. Tabi sizlerin gayreti, onların da bilgilerini sizlere aktarmasıyla bu başarı elde edildi. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu bulaşıcı hastalığın biraz daha azalması ile birlikte, daha fazla öğrencilerimizle, daha iyi başarılar elde ederiz diye ümit ediyorum. Yeni dönem için yüz yüze eğitimlere başladık. Ayrıca sanal dersler için de hazırlık yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Öğrenciler adına bir konuşma yapan Yasemin Kayış, “Öncelikle bize böyle bir imkan sağladığınız ve üniversiteyi kazanma sürecinde bizlerden desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

FOTO GALERİ