ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YAZFEST 2022 BURAY KONSERİYLE SON BULDU

Tarih : 05 Eylül 2022
YAZFEST 2022 BURAY KONSERİYLE SON BULDUÜmraniye Millet Bahçesi’nde düzenlenen Yazfest 2022 etkinliklerine şarkıcı Buray konseriyle veda edildi. Dört gün süren etkinliklerde on binlerce vatandaş Yazfest 2022’de eğlenerek, müziğin tadına vardı.

Ümraniye Belediyesi tarafından, 1-4 Eylül tarihleri arasında Ümraniye Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yazfest 2022 etkinlikleri Türk pop müziğinin sevilen ismi Buray’ın verdiği konserle sona erdi. Festivale katılan coşkulu kalabalık hep bir ağızdan sanatçının şarkılarına eşlik etti.

Kapanış gecesinde Buray ve orkestrasına çiçek takdim eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Dört akşam dolu dolu konserler yaptık. Bugün bu konserler son buluyor ama sizlere sürprizlerimiz devam edecek. Bu organizasyonlarda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Yazfest bu yıl birbirinden değerli isimleri konuk etti. Ceza, Sertab Erener, Hakan Altun, Buray, Resul Dindar, Mustafa Gökay Ferah ve Ümraniyeli rapçiler dinleyenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Sunuculuğunu ünlü Radyo Programcısı Hopdedik Ayhan’ın yaptığı Yazfest 2022’de DJ Kaan Gökman da performanslarıyla müzikseverleri coşturdu.

FOTO GALERİ