YAZFEST 2021 HEYECANI SÜRÜYOR

Tarih : 12 Eylül 2021
YAZFEST 2021 HEYECANI SÜRÜYORÜmraniye Belediyesi’nin düzenlediği Yazfest 2021, üçüncü gününde de binlerce sanatseveri ağırladı. Gecede, Murat Dalkılıç sahne aldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Yazfest 2021 etkinlikleri devam ediyor. Halk konserleri, açık hava tiyatroları, DJ performansı, Bando Bando Ritim Gösterisi ve halk oyunları gibi etkinliklerin yer aldığı Yazfest 2021’in üçüncü gününde pop müziğin sevilen ismi Murat Dalkılıç, Ümraniyelilerle bir araya geldi.

Ümraniye Millet Bahçesi’ndeki konser alanında toplanan binlerce izleyici Dalkılıç'ın şarkılarına eşlik ederek, güzel bir akşam geçirdi. Ünlü radyo programcısı Afrikalı Ali’nin sunduğu programda Kaan Gökman da DJ performansı sergiledi. Başkan İsmet Yıldırım da konsere katılarak, Murat Dalkılıç'a plaket verdi.

Konser Alanına Servisler Kalkıyor

Koronavirüs tedbirleri alınarak gerçekleştirilen Yazfest 2021’e katılmak isteyenlere servis hizmeti de veriliyor. Dileyen vatandaşlar Haldun Alagaş Spor Kompleksi önünden 18.00/18.30/19.00/19.30 saatlerinde kalkan servisleri kullanarak etkinlik alanına ulaşabilirler. Program sonunda da tekrar Haldun Alagaş Spor Kompleksi’ne dönmek isteyen vatandaşlar, 22.00/22.30/23.00/23.30 saatlerinde Ümraniye Millet Bahçesi’nden kalkan servisleri kullanabilirler.