Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç Gündem Sohbetleri’ne Konuk Oldu

Tarih : 06 Kasım 2019
Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç Gündem Sohbetleri'ne Konuk OlduÜmraniye Belediyesi’nin ilgiyle takip edilen programlarından biri olan Gündem Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç oldu.

Hayatın içinden Gündem Sohbetleri programı bu hafta Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’in düzenlediği seminerle devam etti. Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa konuk olan Prof. Dr. Nurullah Genç, katılımcılara “Başarı Bedel İster” adlı bir seminer verdi.

Öğrencilere; bilgi, yetenek, tecrübe ve istek konuları üzerinde örnekler veren Genç, cesaretli ve sabırlı olmanın önemine vurgu yaptı. Nurullah Genç seminerde kendi hayatından ilginç kesitler aktararak, öğrencilere şiir de okudu.

Prof. Dr. Nurullah Genç tarafından verilen “Başarı Bedel İster” adlı seminer, salondan büyük alkış aldı.