ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Yaz Kur’an Kursu Etkinliği Sona Erdi

Tarih : 21 Temmuz 2020
Yaz Kur'an Kursu Etkinliği Sona ErdiÜmraniye Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Kur’an Kursu Etkinliği Ümraniye Nikah Salonu’nda gerçekleşen kapanış programı ile sona erdi. Programda etkinliğe katılarak başarı gösteren öğrencilere hediyeler verildi.

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Kur’an Kursu Etkinliği Ümraniye Nikah Salonu’nda gerçekleşen kapanış programı ile sona erdi. Programda etkinliğe katılarak başarı gösteren öğrencilere hediyeler verildi.

Ümraniye Belediyesi tarafından 6-14 yaş grubundaki çocuklar için düzenlenen Yaz Kur’an Kursu Etkinliği, Ümraniye Nikah Salonu’nda gerçekleşen kapanış programı ile sona erdi. Yaz Kur’an Kursu Etkinliği’nin sona ermesi nedeniyle düzenlenen programa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye İlçe Müftü Vekili Rıfat Budan, veliler ve öğrenciler katıldı. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlarken, kurslarda eğitim gören çocukların seslendirdiği ilahilerle sürdü.

Burada bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bu yıl 15 merkezde açtığımız kurslarda 550 gencimiz eğitim gördü. Kurslar başlarken bin 130 başvuru oldu ancak salgın nedeniyle çocuklarımızın sağlığı için bu yıl bu kadar öğrencimiz kurslara alabildik. Bu süreçte çocukların eğitimlerine büyük emek veren hocalarımız başta olmak üzere, çocuklara destek veren velilere ve Ümraniye Belediyemizin çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Programın sonunda Yaz Kur’an Kursu Etkinliği’nde başarı gösteren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Ümraniye Belediyesi tarafından 6-14 yaş grubundaki çocuklar için düzenlenen ‘Ümraniye Belediyesi Yaz Kur’an Kursu Etkinliği’nde çeşitli ders ve etkinlikler gerçekleştirildi. Çocuklara bu kurslarda Kur’an-ı Kerim(Elif Ba öğretimi), koro(ilahi), ilmihal, adab-ı muaşeret ve akıl-zeka oyunlarının yanı sıra çeşitli geziler düzenlendi.

FOTO GALERİ