ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

YAZ KURAN KURSLARI KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Tarih : 15 Haziran 2021
YAZ KURAN KURSLARI KAYITLARI DEVAM EDİYORÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye Müftülüğü işbirliği ile her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Yaz Kuran Kursları yakında başlayacak. Bu yıl pandemi nedeniyle sınırlı sayıda öğrenci kabul edilecek olan kurslar için kayıtlar devam ediyor.

Ümraniye Belediyesi, çocukların ve gençlerin yaz tatilini daha verimli ve faydalı geçirmeleri için etkinlikler düzenliyor. 6-14 yaş arası çocuklar için yapılacak olan Yaz Kuran Kursu’nda; Elifba veya Kur’an-ı Kerim Eğitimi, Adabımuaşeret ve Kısas-ı Enbiya Eğitimi, Akıl ve Zekâ Oyunları Eğitimi verilecek. Ayrıca kurs öğrencileri için gezi programı da düzenlenecek.     

Koronavirüs tedbirleri alınarak düzenlenecek olan kurslar; Aliya İzzet Begoviç Kültür Merkezi, Cemil Meriç Eğitim ve Kültür Merkezi, İnkılap Bilgi Evi, Mahmud Celaleddin Ökten Gençlik ve Kültür Merkezi, Mehmet Akif Kültür Merkezi, Mehmet Akif Mahallesi Bilgi Evi, Necip Fazıl Kültür Merkezi, Prof. Dr. Bekir Topaloğlu Gençlik ve Kültür Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Eğitim Sağlık ve Sosyal Hizmet Merkezi, Sabahattin Zaim Gençlik ve Kültür Merkezi ve Sâmiha Ayverdi Gençlik ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yaz Kuran Kursları’nda dersler müftülük hocaları tarafından verilecek.

Yaz Kuran Kursları’nda ilk grubun eğitimleri 21 Haziran-16 Temmuz, ikinci grubun eğitimleri ise 26 Temmuz-27 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Kayıt yaptırmak isteyenler, (216) 364 36 72 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

 

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ