ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Vatandaşlarla İç İçe Olmaya Devam

Tarih : 16 Haziran 2019
Vatandaşlarla İç İçe Olmaya Devam Göreve geldiği ilk günden bu yana içten ve samimi tavırlarıyla Ümraniyelilerin takdirini kazanan ve büyük ilgi gören Başkan İsmet Yıldırım, davetlere icabet ederek vatandaşları mutlu, hüzünlü ve anlamlı günlerinde yalnız bırakmıyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana içten ve samimi tavırlarıyla Ümraniyelilerin takdirini kazanan ve büyük ilgi gören Başkan İsmet Yıldırım, davetlere icabet ederek vatandaşları mutlu, hüzünlü ve anlamlı günlerinde yalnız bırakmıyor.

Her zaman halkla iç içe olmayı önemseyen ve samimiyetin en güzel örneğini davetlere icabet ederek, vatandaşların her anında yanında olmaya özen gösteren Başkan Yıldırım, hafta sonu mesaisine Parseller Cami cemaatiyle bir araya gelip sohbet ederek başladı. Ardından Adem Yavuz Mahallesi’nde bulunan site sakinleriyle buluşan Başkan Yıldırım, Ümraniye’de ikamet eden Deniz ve Tüfek ailelerine yenidoğan bebek ziyaretleri yaptı. Üçüncüoğlu ailesinin yeni doğan bebek mevlidine de katılan Yıldırım, ailenin sevincini paylaştı. Başkan Yıldırım, “Rabbim çocuklarımıza ve babalarımıza sağlıklı, huzurlu ve hayırlı ömürler nasip eylesin" dedi.

FOTO GALERİ