ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Vatandaşlar Tarafından Yoğun İlgi Gören Ramazan Etkinlikleri Sona Erdi

Tarih : 02 Haziran 2019
 Vatandaşlar Tarafından Yoğun İlgi Gören Ramazan Etkinlikleri Sona ErdiÜmraniye Belediyesinin Ramazan ayı boyunca her akşam gerçekleştirdiği birbirinden zengin içerikli etkinlikler ve programlar; Ramazanın 28. gününde çocuk tiyatrosu, gölge oyunu ve mukabelenin ardından son buldu.

Ümraniye Belediyesinin Ramazan ayı boyunca her akşam gerçekleştirdiği birbirinden zengin içerikli etkinlikler ve programlar; Ramazanın 28. gününde çocuk tiyatrosu, gölge oyunu ve mukabelenin ardından son buldu.

Ümraniyeliler, her akşam birbirinden farklı, eğlenceli ve dopdolu programlarla Ramazan ayının manevi hazzını en güzel şekilde yaşadı. Binlerce Ümraniyelinin tercih ettiği Ümraniye Santral Ramazan Etkinlik alanında özellikle çocuklar doyasıya eğlenmenin keyfini yaşadı.

Bu kapsamda 2 Haziran Pazar akşamı; iftardan önce “Keloğlan ve Karakaçan” tiyatro oyununu izleyen çocuklar; ardından “Hacivat-Karagöz” gölge oyununu seyrettiler. Vatandaşlardan büyük beğeni toplayan Ramazan Etkinlikleri mukabele ile sona erdi.

FOTO GALERİ