ÜNİVERSİTEYE KAPI ARALAYAN KURSLARIN KAYITLARI BAŞLADI

Tarih : 10 Haziran 2021
ÜNİVERSİTEYE KAPI ARALAYAN KURSLARIN KAYITLARI BAŞLADIÜmraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl yüzlerce gencin üniversiteye girmesine katkı sağlayan Üniversite Sınavlarına Hazırlık Kursları’nın kayıtları başladı.

Ümraniye Belediyesi bu yıl da gençlerin eğitim hayatındaki en önemli sınavlardan biri olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık kursları düzenliyor. Kurslarda 12. sınıf ve mezun öğrencilere uzman öğretmenler tarafından; Türkçe, edebiyat, matematik, geometri, tarih, coğrafya, fizik, kimya ve biyoloji dersleri verilecek. Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde yapılacak olan kursların kayıtları 8 Ağustos’a kadar devam edecek. Ümraniyeli gençlere Türkiye’nin seçkin üniversitelerine girişin kapısını aralayacak olan Üniversite Sınavlarına Hazırlık Kursları’nda dersler 16 Ağustos’ta başlayacak.

Başvuruda bulunmak isteyen üniversite adayları (216) 612 68 96 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.