ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARINDA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Tarih : 17 Mayıs 2021
ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARINDA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADIÜmraniye Belediyesi tarafından tam kapanma nedeniyle bir süredir online olarak düzenlenen üniversite hazırlık kurslarında yüz yüze eğitime geçildi.

Ümraniye Belediyesi’nin 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nda da üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için düzenlediği kurslar devam ediyor. 382 öğrencinin eğitim aldığı kurslarda uzman öğretmenler tarafından; Türkçe, edebiyat, matematik, geometri, tarih, coğrafya, fizik, kimya ve biyoloji dersleri bir süredir uzaktan veriliyordu. Kademeli normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte online olarak gerçekleştirilen kurslar bugün itibariyle Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde yüz yüze düzenlenmeye başlandı. Dersler hafta içi her gün olacak şekilde yapılacak.