Üniversite Adaylarına Seviye Belirleme Sınavı

Tarih : 19 Ağustos 2020
Üniversite Adaylarına Seviye Belirleme SınavıÜmraniye Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu üniversite hazırlık kurslarına ön kayıt yaptıran öğrenciler için seviye belirleme sınavı yapıldı.

Üniversite adayı öğrenciler için Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen üniversite hazırlık kurslarına ön kayıt yaptıran öğrenciler için seviye belirleme sınavı yapıldı. Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler eşliğinde gerçekleşen sınava çok sayıda öğrenci katılırken, sınavlar günde iki oturum şeklinde gerçekleştirildi. Sınavlar bu süreçten dolayı üç günde tamamlanacak.