Üniversite Adaylarına Deneme Sınavı Yapıldı

Tarih : 04 Haziran 2020
Üniversite Adaylarına Deneme Sınavı Yapıldı Ümraniye Belediyesi’nin üniversiteye hazırlık kurslarına katılan öğrenciler için deneme sınavı yapıldı. Maskeleri ile sınava katılan öğrenciler için sınav sürecinde her türlü tedbir alındı.

Ümraniye Belediyesi’nin üniversiteye hazırlık kurslarına katılan üniversite adayı öğrenciler, uzun bir aradan sonra sınav heyecanı yaşadı. Koronavirüs nedeniyle uzun bir süredir deneme sınavlarına katılamayan öğrenciler için Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde bir deneme sınavı gerçekleştirildi. Sınava katılan öğrencilerin sağlığı için başta maske olmak üzere dezenfektan ve sosyal mesafe uygulaması ile her türlü tedbir alındı. Başarılı bir şekilde sona eren sınava 143 öğrenci katıldı.