ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniye’ye İki Yeni Park Daha Kazandırılacak

Tarih : 08 Ekim 2020
Ümraniye'ye İki Yeni Park Daha KazandırılacakÜmraniye’de yapılması planlanan parklardan ikisinde daha çalışmalar başladı. Bu parkların da tamamlanması ile Ümraniye genelinde vatandaşlara hizmet veren park sayısı 291 olacak.

 

Ümraniye’de yapılması planlanan parklardan ikisinde daha çalışmalar başladı. Bu parkların da tamamlanması ile Ümraniye genelinde vatandaşlara hizmet veren park sayısı 291 olacak.

Ümraniye’de yeşil alan ve parklara büyük önem veren Ümraniye Belediyesi, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken Ümraniyelilere yeni yapılacak parklarla ilgili bir müjdeli haber daha geldi. Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Çakmak Sokak üzerinde ve Küçüksu Caddesi Çamur Sokak içerisinde iki ayrı parkın yapım çalışmalarına başladı. Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ekipler, her iki parkın da kısa sürede hazırlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için aralıksız bir şekilde çalışıyor. Yapılacak olan iki parkla birlikte Ümraniye’deki park sayısı 291’e ulaşacak.

FOTO GALERİ