Ümraniye’ye Altı Yeni Basketbol Sahası

Tarih : 09 Temmuz 2020
Ümraniye'ye Altı Yeni Basketbol SahasıÜmraniye Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Ümraniye’ye altı yeni basketbol sahası kazandırıldı.

Gençlere ve spora yönelik yatırımların sürdüren Ümraniye Belediyesi, son zamanlarda yapılan çalışmalarla Ümraniye’ye altı yeni basketbol sahası kazandırdı. Bundan kısa bir süre önce çalışmalara başlayan Ümraniye Belediyesi, Tatlısu Mahallesi Hüner Sokak’ta, İkbal 1 Parkı içerisinde, Atakent Endülüs Parkı içerisinde, Cemil Meriç Mahallesi Sebahattin Sokak içerisinde, İstiklal Mahallesi Hacı Arif Sokak içerisinde ve Esenşehir Rençber Sokak içerisinde olmak üzere altı yeni basketbol sahası yaptı. Basketbol sahalarının dördündeki çalışmalar tamamen biterken, sahalardan ikisinde süren çalışmaların da bir süre sonra bitirilerek sporseverlerin hizmetine sunulması bekleniyor.