ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyesporlu Futbolcular Liselere Konuk Oldu

Tarih : 06 Kasım 2019
Ümraniyesporlu Futbolcular Liselere Konuk OlduÜmraniyesporlu futbolcular, Kültür-Sanat Okulda Başlar programında liselilerin konuğu oldu.

Ümraniyesporlu futbolcular, Kültür-Sanat Okulda Başlar programında liselilerin konuğu oldu.

Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Kültür-Sanat Okulda Başlar programları, alanında uzman olan önemli isimlerle öğrencileri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniyesporlu futbolcular ve teknik  direktör Ahmet Taşyürek, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi ve Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluştu. Ümraniyespor futbolcuları Ghislain Gimbert, Emre Kurt, Vasco Fernandez, Timur Temeltaş, Bentley, Gomis, kaleci Burak Özgür, takım kaptanı Bahadır Taşdelen ve teknik direktör Ahmet Taşyürek programda öğrencilerle bir araya geldi.

Programda ‘Ümraniyespor’un Başarı Öyküsü’ anlatıldı. Ümraniyespor’un başarı serüveninin konuşulduğu söyleşide, futbolcular öğrencilere iyi bir sporcu olmanın yöntemlerini anlattı. Programın soru-cevap kısmında ise, öğrenciler merak ettiklerini Ümraniyesporlu futbolculara sordu. Futbolcular da öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği programda, gençleri, maçlara davet edip onlardan Ümraniyespor için destek istedi.

FOTO GALERİ