Ümraniyespor Farklı Kazandı

Tarih : 26 Ağustos 2019
Ümraniyespor Farklı KazandıTFF 1. Lig 2. hafta mücadelesinde Giresunspor ile karşılaşan Ümraniyespor, sahadan farklı galibiyetle ayrıldı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Geçen hafta Cuma günü ‘Semtin Takımı Semte İniyor’ sloganıyla Ümraniyelilerle buluşan ve moral depolayan Ümraniyespor, taraftarının büyük destek verdiği maçta Giresunspor’u 4-1 mağlup etti. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanan mücadeleyi Başkan Yıldırım’ın yanı sıra Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu da yerinde takip etti.

Lige güzel bir başlangıç yapan lider Ümraniyespor, önümüzdeki hafta Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanacak olan maçta İstanbulspor’u konuk edecek.

STAT: Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu, Mehmet Şahan Yılmaz, Hüsnü Emre Çelimli

ÜMRANİYESPOR: Burak Öğür, Alaaddin Okumuş, Tarık Tekdal, Fernandes, Gökhan Süzen, Timur Temeltaş, Akabueze (Dk. 46 Serkan Göksu), Nouri (Dk. 71 Muhammed Gönülaçar), Bahadır Taşdelen (Dk. 59 Gomis), Emircan Altıntaş, Gimbert

GİRESUNSPOR: Adriano, Mehmet Taş (Dk. 36 Alpay Koçaklı), Numan Çürüksu, Çağlar Birinci, Muhammed Bayır, Ahmet İlhan Özek, Foguinho (Dk. 46 Muhammet Reis), Bekir Yılmaz, Del Valle, Landel, Rusescu (Dk. 66 Özgür Can Özcan)