ÜMRANİYE’NİN PARKLARI HER ZAMAN TEMİZ VE GÜVENLİ

Tarih : 12 Ağustos 2021
ÜMRANİYE'NİN PARKLARI HER ZAMAN TEMİZ VE GÜVENLİÜmraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçedeki park ve oyun gruplarının; bakım, onarım ve düzenleme çalışmaları sürüyor.

Ümraniye Belediyesi, ilçede bulunan oyun parkları ve spor alanlarında düzenleme, yenileme ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Yeşil alanların temizlik ve bakım çalışmaları yapılırken, park ekipmanlarının boyama ve bakım işlemleri de sürüyor. Baştan sona yenilenen parklar sayesinde çocuklar daha güvenli vakit geçirirken, yetişkinlerde daha rahat spor yapabilme imkânı buluyor.

Her şey Güvenlik İçin

Ayrıca, ailelerin ve çocukların kendilerini daha güvende hissetmeleri için Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Ümraniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün koordinesinde 119 parka yerleştirilen 516 Mobese kamerası ile parklar 7 gün 24 saat boyunca izlenebiliyor. Böylelikle ilçedeki parklarda yaşanabilecek herhangi bir soruna daha hızlı müdahale edilebiliyor.