Ümraniyeliler Ramazan’da da Bir Arada

Tarih : 24 Mayıs 2019
Ümraniyeliler Ramazan'da da Bir AradaÜmraniye Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın maneviyatını; düzenlediği Ramazan Etkinlikleri ile yaşatmaya devam ediyor.

İnsanları bir araya getiren Ramazan ayında, manevi havayı teneffüs eden Ümraniyeliler, Ramazan Etkinlik Alanı'ndan ayrılmıyor. Bu kapsamda Santral Meydanı'nda, 23 Mayıs Perşembe akşamı iftardan önce “Karagöz ile Tuzsuz Deli Bekir’in Güldürmecesi” isimli tiyatro oyununu izleyen çocuklar, ardından “Tavşan Oyunu” animasyon filmini seyrettiler.

Etkinlik iftardan sonra okunan mukabelenin ardından, Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbeti ile son buldu.