ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeliler Millet Bahçesi’nde Kar Manzarasının Keyfini Çıkardı

Tarih : 10 Şubat 2020
Ümraniyeliler Millet Bahçesi'nde Kar Manzarasının Keyfini ÇıkardıÜmraniyeliler hafta sonunda İstanbul’da etkili olan kar yağışı ile birlikte doğal ortamın güzelliklerini yaşamak için Ümraniye Millet Bahçesi’ne akın etti. Millet Bahçesi’ne gelen çok sayıda vatandaş, burada kar manzarasının keyfini çıkardı.

Ümraniyeliler hafta sonunda İstanbul’da etkili olan kar yağışı ile birlikte doğal ortamın güzelliklerini yaşamak için Ümraniye Millet Bahçesi’ne akın etti. Millet Bahçesi’ne gelen çok sayıda vatandaş, burada kar manzarasının keyfini çıkardı.

İstanbul’da hafta sonunda etkili olan kar yağışı, Ümraniyelilerin uğrak yeri olan Ümraniye Millet Bahçesi’ne ayrı bir güzellik kattı. Eşsiz peysaj düzenlemesi, spor alanları, çocuk parkları ve doğal güzelliği ile bir çok vatandaşın ilgi gösterdiği Ümraniye Millet Bahçesi, kar yağışının ardından da vatandaşların ilgi odağı oldu. Hafta sonunda çocukları ile millet bahçesine gelen bir çok aile, doğal ortamda karın keyfini çıkardı. Aileler bir taraftan kar topu oynayarak güzel bir gün geçirirken, bir yandan da kar manzaralı fotoğraflar çekti. Bazı vatandaşlar soğuk havaya rağmen spor yaparken, bir kısmı da tercihlerini ızgaradan yana kullandı. Ümraniye Millet Bahçesi’ne olan ilgi gün boyunca sürdü.

FOTO GALERİ