ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeliler, Başkan İsmet Yıldırım ile Boğaz Turunun Keyfini Çıkardı

Tarih : 03 Ağustos 2019
Ümraniyeliler, Başkan İsmet Yıldırım ile Boğaz Turunun Keyfini ÇıkardıÜmraniye Belediyesi, vatandaşların İstanbul Boğazı’nın keyfini çıkarması ve şehrin karmaşasından uzaklaşması için kültür etkinlikleri kapsamında bugün ilk Boğaz Turu’nu düzenledi. Ümraniyelilerin, komşuları ve aileleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdiği boğaz turunda Başkan İsmet Yıldırım da, vatandaşlarla birlikte çay içip boğazın eşsiz güzelliğini izlemenin keyfini yaşadı.

Ümraniye Belediyesi, vatandaşların İstanbul Boğazı’nın keyfini çıkarması ve şehrin karmaşasından uzaklaşması için kültür etkinlikleri kapsamında bugün ilk Boğaz Turu’nu düzenledi. Ümraniyelilerin, komşuları ve aileleriyle birlikte yoğun ilgi gösterdiği boğaz turunda Başkan İsmet Yıldırım da, vatandaşlarla birlikte çay içip boğazın eşsiz güzelliğini izlemenin keyfini yaşadı. 

Ümraniye Belediyesi’nden vatandaşları mutlu eden bir hizmet daha! Sıcakların kendini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde, Ümraniye Belediyesi, ilçe sakinlerini İstanbul Boğazı'nın serin sularında tekne turuna çıkardı. Katılımın ücretsiz olduğu ve 5 hafta sürecek olan tekne turunda ilçe sakinleri, Tarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı’nın rehberliğinde İstanbul'un eşsiz güzelliklerini; Kız Kulesi, İstanbul’un incisi köprüler, tarihi eser ve yalıları denizden görme imkânı yakaladı. Ümraniyelilerin komşuları ve aileleriyle yoğun ilgi gösterdiği turda, Boğaziçi'nin güzelliklerine belediyenin ikramı olan çaylar ve gevrek simitler de eşlik etti. Ulaşım hizmetinin ücretsiz olduğu turda, Ümraniyeliler belirlenen noktalardan otobüslerle alındı ve Üsküdar’daki teknelerle boğaz turuna çıkarıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından ilki düzenlenen boğaz turuna Başkan İsmet Yıldırım da katıldı. Başkan İsmet Yıldırım, bu yıl ilki düzenlenen Boğaz Turundan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, Boğaz Turu’nun 5 hafta boyunca devam edeceğinin müjdesini verdi. Ayrıca Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniyeliler ile birlikte İstanbul Boğazı’nın eşsiz güzelliğini de vapurdan izledi ve vatandaşlarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. Boğaz turu dönüşünde, vatandaşlar otobüsler ile mahallelerine bırakıldı.

Talebin aynı şekilde yoğun olması beklenen boğaz turuna katılmak isteyen vatandaşlarımız aşağıdaki ilgili merkezlerden saat 10:00’da alınıp, hareket edecek olan gemiye bırakılacak.

Prof. Dr. Bekir Topaloğlu Gençlik Kültür Merkezi,

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi,

Necip Fazıl Kültür ve Eğitim Merkezi,

Aliya İzzet Begoviç Kültür Merkezi

Cemil Meriç Gençlik ve Kültür Merkezi

Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi

Ümraniye Belediyesi Hizmet Binası Önü

Kayıt ve bilgi için vatandaşlarımız 0216 443 56 00 (dahililer:1137-1184-1497) numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

FOTO GALERİ