Ümraniyeli Velilere Geri Dönüşüm, İsraf ve Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Tarih : 17 Mayıs 2019
Ümraniyeli Velilere Geri Dönüşüm, İsraf ve Sıfır Atık Eğitimi VerildiÜmraniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul Ticaret Odası İlkokulu velilerine yönelik geri dönüşüm, israf ve sıfır atık konusu işlendi.

Ümraniye Belediyesi; çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin çevre konusunda bilinçlenmesi için eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Ticaret Odası İlkokulu’nda, velilere geri dönüşüm, israf ve sıfır atık konusunda etraflıca eğitim verildi. Eğitimin ardından velilere Ümraniye Belediyesi tarafından file hediye edildi.