ÇÖZÜM HATTI: 444 9 822
Twitter WEB TV

Ümraniyeli Sporcular 15 Temmuz’da Bisiklet Turu Düzenledi

Tarih : 15 Temmuz 2020
Ümraniyeli Sporcular 15 Temmuz'da Bisiklet Turu DüzenlediÜmraniye Belediyesi’nin bünyesinde görev yapan spor eğitmenleri ve sporcular 15 Temmuz darbe girişiminin dördüncü yılında farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet turu düzenledi. Tura katılan sporcular, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından uğurlandı.

Ümraniye Belediyesi’nin bünyesinde görev yapan spor eğitmenleri ve sporcular, 15 Temmuz darbe girişiminin dördüncü yılında farkındalık oluşturmak amacıyla bisiklet turu düzenledi. Tura katılan sporcular, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından uğurlandı.

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan eğitmenler ve sporcular, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde anlamlı bir bisiklet turu gerçekleştirdi. 15 Temmuz darbe girişiminin dördüncü yılında farkındalık oluşturmak için bir araya gelen 61 sporcu, bisikletleri ile birlikte Ümraniye Belediye Başkanlığı önünden tura başladı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından uğurlanan sporcular, Ümraniye’nin içerisinde bulunan farklı caddeler üzerinden Santral Etkinlik Alanı’na kadar süren güzergahta, iki saat süren bir bisiklet turu gerçekleştirdi. Sporcuların bu etkinliğine, tur sırasında vatandaşlar da bisiklet ve patenleri ile katılarak ortak oldu.

 

FOTO GALERİ