Ümraniyeli Öğretmenler Boğaz Turunda Bir Araya Geldi

Tarih : 20 Kasım 2019
Ümraniyeli Öğretmenler Boğaz Turunda Bir Araya GeldiÜmraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ümraniyeli öğretmenler için boğaz turu düzenledi.

Ümraniye’de görev yapan öğretmenler Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu boğaz turunda bir araya geldi. Hem 24 Kasım Öğretmenler Günü hem de “Geliştir Mesleğini, Yükselt Hedefini” seminerleri kapsamında Tarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı rehberliğinde düzenlenen boğaz turuna öğretmenlerin yanı sıra; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen de katıldı.

Boğaz turuna katılan konuklara, çay ve simit ikramında da bulunuldu.